selenyum-nedir-ne-ise-yarar

Selenyum Nedir, Ne İşe Yarar?

Genel itibarıyla kollarda, bacaklarda, iskelet kaslarında ve sırtta depolanan bu besinin yoğun miktarda emildiği yer ise ince bağırsaktır. Peki en geniş haliyle selenyum nedir ne işe yarar?

cinko-hangi-besinlerde-bulunur-blog-ana-gorseli

Çinko Hangi Besinlerde Bulunur?

Özellikle bağışıklık sistemi üzerinde büyük bir öneme sahip olan çinkonun hangi besinlerde bulunduğu ise son derece merak edilir. Peki çinko hangi besinlerde bulunur?

cocuklarda-bagisiklik-sistemini-guclendiren-seyler

Çocuklarda Bağışıklık Sistemini Güçlendirecek 5 İpucu

Bağışıklık sistemi güçlü olan çocuklar çok daha az hastalanmakta, hastalandıkları zaman ise çok çabuk iyileşmektedir. Peki çocuklarda bağışıklık sistemini güçlendirmek için ne yapmak gerekir?

d-vitamini-hangi-besinlerde-bulunur

D Vitamini Hangi Besinlerde Bulunur?

Güneşin zararlı etkilerinden korunarak D vitamini almanın bir yolu yok mudur? Elbette ki vardır. Güneşe ek olarak yoğun miktarda D vitamini içeren besinler vardır. Gelin birlikte göz atalım.

dovme-bakiimi-nasıl-yapili-takviyelik-blog

Dövme Bakımı Nasıl Olur?

Yıllar boyunca hayali kurulan, her detayı özel olarak planlanan ve sonunda nihayet kavuşulan dövmelerin hem siyah hem de renkli tasarlanması mümkündür. Ancak seçilen renk ne olursa olsun göz ardı edilmemesi gereken bir gerçek vardır. O da dövmelerin ilk günkü canlılığında kalabilmek için bakıma ihtiyaç duyduklarıdır. Peki dövme bakımı nasıl yapılır? Yeni yapılan dövme bakımı nasıl […]

laktoz-intoleransı-takviyelik-blog-gorseli

Laktoz İntoleransı Nedir?

Laktoz İntoleransı nedir? dediğimizde; sütte yer alan temel karbonhidrat olan laktozun sindirilememesine bağlı olarak gelişim kaydeden bir çeşit sindirim sistemi hastalığı cevabını verebiliriz. Laktoz İntoleransı belirtileri, tedavi şekilleri ve diğer ayrıntılar için tıklayınız.

magnezyum-iceren-besinler-blog-ana-gorseli

Magnezyum Hangi Besinlerde Bulunur?

Magnezyum, vücut ve beyin sağlığında önemli bir rol oynayan faktörlerdendir. Ayrıca insan vücudunda en bol bulunan minerallerden de biridir. Gelin magnezyum zengini besinlere birlikte bakalım.

su-icmek-neden-onemli-blog-yazisi

Günde Ne Kadar Su İçilmeli?

Su vücudumuz için en önemli besin maddesidir. Bu yüzden insan vücudu için önemli rol oynamaktadır. Gün içerisinde içeceğimiz su miktarıda bir o kadar önemlidir. Gelin birlikte inceleyelim.